Σάλος με το «plus size» μοντέλο σε διαφήμιση του Calvin Klein

Παρασκευή 24/06/2016 – 21:59modeloΈχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που το μοντέλο Μίλα Νταμπέσιο είχε ποζάρει με τα Plus size εσώρουχα του Calvin Klein, αλλά το θέμα ζητιέται τώρα περισσότερο από ποτέ.
Αφορμή στάθηκε το tweet της ηθοποιού Κάθριν Τίλντσλει, η οποία επαναδημοσίευσε τις φωτογραφίες από την καμπάνια του οίκο, σχολιάζοντας: «Πείτε μου πως είναι ένα αστείο…Plus size?? Συγχαρητήρια που δημιουργείτε ακόμη μία γενιά με κορίτσια με διατροφικές διαταραχές/ ανασφάλειες».
klein1
Μέχρι στιγμής, plus size μοντέλο θεωρείται όποια είναι μεταξύ του μεγέθους 40 και πάνω, ωστόσο το μοντέλο από την Πενσυλβάνια θεωρεί πως έχει κανονικό μέγεθος.
klein2
«Στην βιομηχανία της μόδας δεν υπάρχει χώρος εκτός από τα μοντέλα που ανήκουν στο μέγεθος 30-34 και στα plus size μοντέλα που είναι από 40 και πάνω, ανεξαρτήτως πως θεωρούμε εμείς τον εαυτό μας. Ο οίκος Calvin Klein έκανε κάτι πρωτοποριακό και πρόσθεσε πρώτο το μέγεθος 38», ανέφερε η Μίλα.
klein3
Από την πλευρά του, ο οίκος Calvin Klein υποστηρίζει πως ποτέ δεν ανέφερε τη Μίλα ως plus-size μοντέλο, αλλά ως κανονικό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...