Σάλος στο Hollywood!

Σάλος στο Hollywood!

Δείτε ποιες διάσημες ηθοποιοί έπεσαν  θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό παραγωγό..

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για ένα από τα μεγαλύτερα «κεφάλαια» του Χολιγουντιανού κινηματογράφου με γνωστές ηθοποιούς να καταγγέλλουν πως εξαναγκάζονταν σε σεξουαλικές πράξεις με σκοπό να κατακτήσουν μια θέση στην «κορυφή»  των διάσημων σταρ του Hollywood

Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο  σοκ, είναι οι αποκαλύψεις των  New York Times, οι οποίες αναφέρουν ότι  ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του γνωστού παραγωγού, ήταν η Angelina Jolie αλλά και η Gwyneth Paltrow στην αρχή  της καριέρα τους.

«Προειδοποιούσα τις γυναίκες που μου έλεγαν ότι θα συνεργαστούν μαζί του να έχουν το νου τους. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες είναι απαράδεκτη σε οποιοδήποτε κλάδο», είπε η Jolie μιλώντας στους New York Τimes.

1

«Ήμουν παιδί, ένιωθα τρομοκρατημένη», είπε στους NYT η Paltrow όταν εκείνος την συνάντησε, περιγράφοντας εκείνη την  τραυματική νύχτα. «Όλοι ήθελαν από εμένα να κρατήσω το μυστικό», είπε η ηθοποιός περιγράφοντας τον παραγωγό «πότε φιλικό και υποστηρικτικό, πότε επιθετικό και νταή».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304867-Salos-sto-Hollywood ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...