Σέρνεται στα πατώματα η σταρ – Μετά τον αιφνίδιο χωρισμό θέλει να τα ξαναβρούν

main

Κι εκεί που περιμέναμε να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά ήρθε ο αιφνίδιος χωρισμός.

H Lady Gaga και ο Taylor Kinney αποφάσισαν τον Μάιο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από πέντε χρόνια δεσμού και όπως φαίνεται, εκείνη τώρα τον θέλει πίσω διακαώς γιατί δεν μπορεί να ζήσει μακριά του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού «Radar Online», φιλική πηγή της τραγουδίστριας αποκαλύπτει ότι η Lady Gaga είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φέρει τον Taylor πίσω στην αγκαλιά της.

 

1

 

«Είναι ακόμη πολύ αναστατωμένη από τον χωρισμό τους», δηλώνει η πηγή και  αποκαλύπτει πως η αιτία του χωρισμού τους είναι ο επαγγελματικός ανταγωνισμός.

Ο Taylor είναι ηθοποιός και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του NBC, «Chicago  Fire»  ενώ η Lady Gaga έκανε πέρυσι τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική στην σειρά «American Horror Story: Hotel» και μάλιστα κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της. Ε, αυτό δεν άρεσε και πολύ στον Taylor…

 

2

 

«Υπάρχει ακόμη πιθανότητα (για επανασύνδεση). Εκείνη έχει κρατήσει το δαχτυλίδι των αρραβώνων», εκμυστηρεύεται η φιλική πηγή στο Radar Online.

Πάντως, αν λάβουμε υπόψη και το πρόσφατο δημοσίευμα του «US WEEKLY», που θέλει τον Taylor να σκέφτεται κι εκείνος την επανασύνδεση με την πρώην αγαπημένη του, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον ρομάντζο τους να αναβιώνει.

 

3

 

Για την ώρα, η Lady Gaga βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς καθώς σε λίγες ημέρες, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της single «Perfect Illusion», από το πέμπτο προσωπικό της άλμπουμ.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...