Σίλβα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού: «Μην αγχώνεστε, o Ολυμπιακός θα τα καταφέρει και πάλι»

Σίλβα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού: «Μην αγχώνεστε, o Ολυμπιακός θα τα καταφέρει και πάλι»

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για όλους στον Ολυμπιακό η χθεσινή επίσκεψη του Μάρκο Σίλβα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας στη Λισαβόνα για το αποψινό ματς με την Σπόρτινγκ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στην Πορτογαλία για προσωπική του υπόθεση και εκτός από τους κ.κ. Θεοδωρίδη και Δουρέκα μίλησε και με τους ποδοσφαιριστές που γνώριζε από το πέρασμά του από την ομάδα (Καπίνο, Ομάρ, Μποτία, Φορτούνη, Πάρντο και Σεμπά). 

Ο 40χρονος προπονητής έδειχνε ευδιάθετος και λίγο πριν φύγει η αποστολή για το γήπεδο της Σπόρτινγκ είπε στους ανθρώπους της ομάδας: «Μην αγχώνεστε! Πάλι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα! Αρχή είναι ακόμη, έναν βαθμό πίσω είναι, δεν είναι τίποτα. Ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει και πάλι». 

Στη συνέχεια, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Πειραιώτες για το σημερινό τους παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του και ενημέρωσε πως δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο, αφού πρέπει να επιστρέψει στο Λονδίνο για τις υποχρεώσεις του με την Γουότφορντ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310676-Silba-stoys-anthropoys-toy-Olympiakoy-Men-agchoneste-o-Olympiakos-tha-ta-katapherei-kai-pali ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...