Σαββατοκύριακο υποψήφιων αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας – Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης στην Πάτρα και Αιτ/νια – Στις 8 Νοεμβρίου έρχεται και ο Άδωνις

Σαββατοκύριακο υποψήφιων αρχηγών της Νέας Δημοκρατίας, προβλέπεται αυτό που έρχεται 31 Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου στην Πάτρα. 

Αφού σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το Σάββατο θα βρεθεί στην Πάτρα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Κατά τις ιδιες πληροφορίες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε Αίγιο και Πάτρα όπου ο κ. Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ξενοδοχείο “Αστήρ”. Γεγονός που θα οριστικοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Την επομένη όμως Κυριακής 1η Νοεμβρίου την Αχαϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθεί – όπως έχει γράψει ήδη το tempo24.gr – και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία.

Ο πρώην υπουργός θα βρεθεί το πρωϊ της Κυριακής 1η Νοεμβρίου στο Αγρίνιο, όπου και θα έχει σειρά επαφών , ενώ στην συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Μεσολόγγι για περιοδεία στην πόλη.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Πάτρα όπου και προγραμματίζει να πραγματοποιήσει ομιλία στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Αστήρ και παράλληλα θα συναντηθεί με πολλά στελέχη του κόμματος και φίλους της παράταξης.

Νωρίτερα θα κάνει βόλτα στην πόλη και θα έλθει σε επαφή με τους πολίτες περπατώντας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Μάλιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης ήδη έχει κινητοποιηθεί το στελεχιακό δυναμικό των υποστηρικτών του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, όπου από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο πλευρό του.

Στο μεταξύ ο Άδωνις Γεωργιάδης αναμένεται να έρθει στην Πάτρα την άλλη Κυριακή 8 Νοεμβρίου. 

tempo.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...