Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι το «ατύχημα» που δεν πρέπει να συμβεί

Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι το «ατύχημα» που δεν πρέπει να συμβεί
Ολομέτωπη επίθεση στον Αλ.Τσίπρα εξαπέλυσε από τα Ιωάννινα ο Αντ.Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ακραίο καιροσκοπισμό και προσπάθεια προσεταιρισμού των ψηφοφόρων της ΧΑ κάνοντας λόγο για κατάντια, καιροσκοπισμό και υποκρισία από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες «ατυχήματος» για τη χώρα.

«Μόνο ένα ατύχημα μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το δρόμο της. Δεν πρέπει να συμβεί ‘’ατύχημα’’ στη χώρα. Αυτό το ατύχημα πρέπει όλοι να εμποδίσουμε την Κυριακή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να προκαλέσει πρόωρες εκλογές στη χώρα, κάτι που –όπως είπε- θα έθετε σε κίνδυνο την προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας.

Ο Αντ.Σαμαράς έθεσε και πάλι το δίλημμα της επιστροφής της χώρας στην κρίση. «Βρισκόμαστε στη δύσκολη ανηφόρα και όσο εύκολο είναι να πάμε μπροστά άλλο τόσο μπορούμε να πέσουμε πάλι πίσω» ανέφερε με ιδιαίτερο νόημα.

Παράλληλα κάλεσε τους ψηφοφόρους της ΝΔ σε συσπείρωση. «Δεν υπάρχει λόγος για χαλαρή διάθεση» είπε ζητώντας από τους πολίτες να πουν «όχι στους επικίνδυνους καιροσκοπισμούς του ΣΥΡΙΖΑ».

Απευθύνθηκε προσωπικά στους ψηφοφόρους λέγοντας: «Ξέρω ότι παρά τις πικρίες και τις στενοχώριες που έχετε, στο βάθος της ψυχής σας γνωρίζετε πως έδωσα και δίνω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου για να ορθοποδήσει οριστικά η πατρίδα μας. Να μη ξαναγυρίσει ποτέ στον εφιάλτη που ζήσαμε. Ξέρω πως αυτόν τον αγώνα τον αναγνωρίζετε όλοι. Και σας χρωστάω γι’ αυτό. Όπως και ότι όλοι βλέπετε πως βήμα-βήμα πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Και δεν πάνε χαμένες οι θυσίες σας. Ξέρω, ακόμα, πως μέσα σας καταλαβαίνετε πως δεν είχαμε άλλο δρόμο να βαδίσουμε παρά μόνον αυτόν: τη δύσκολη ανηφοριά. Μακάρι να μπορούσα να σας οδηγήσω από ευκολότερους δρόμους. Ποιος δεν θα το ήθελε. Όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή και το ξέρετε».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...