Σαμαράς: Προμήνυμα για τις εκλογές οι φοιτητικές κάλπες – Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση

Σαμαράς: Προμήνυμα για τις εκλογές οι φοιτητικές κάλπες - Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση
Προμήνυμα για τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών, στις οποίες η ΝΔ κέρδισε και φέτος την πρωτιά.

«Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και για ένα σημαντικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων είναι η τάση για ανάπτυξη ίσες ευκαιρίες για όλους και μεταρρυθμίσεις» σημείωσε ο κ. Σαμαράς προσθέτοντας ότι «δεν είναι κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά Πανεπιστήμια που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα νέα παιδιά είναι με την ανάπτυξη, για να επιστρέψει στις ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του και σημείωσε ότι «απέναντι στην καταξίωση που κάποιοι θέλουν να καλλιεργήσουν, 95.000 νέοι ψήφισαν κατά της μιζέριας και υπέρ των πανεπιστημίων ευρωπαϊκου τύπου. Οι νέοι ψηφίζουν το νέο και όχι το νέο που εκπροσωπείται από το παλιό. Εσείς εκπροσωπείτε το νέο», είπε ο επικεφαλής της γαλάζιας νεολαίας, απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με φοιτητές της ΟΝΝΕΔ που δέχθηκαν επιθέσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να προτείνει τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...