Σαουδική Αραβία: Θα κάθονται ξεχωριστά οι γυναίκες από τους άνδρες στα αεροπλάνα

Σαουδική Αραβία: Θα κάθονται ξεχωριστά οι γυναίκες από τους άνδρες στα αεροπλάνα
Ένα μωρό που κλαίει ασταμάτητα, ένα παιδάκι ανήσυχο που δεν σταματάει να φωνάζει, μία κυρία με έντονο άρωμα, ένας κύριος που ξαπλώνει όσο πιο αναπαυτικά μπορεί στο μπροστινό κάθισμα… πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες που μετατρέπουν ένα ευχάριστο αεροπορικό ταξίδι σε δυσάρεστη εμπειρία.
Αυτό, όμως, που απασχολεί έντονα τους Σαουδάραβες δεν είναι τόσο τα ενοχλητικά και θορυβώδη παιδάκια, αλλά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι σύζυγοί τους αναγκάζονται στις μετακινήσεις τους με το αεροπλάνο να καθίσουν δίπλα σε άγνωστους άνδρες επιβάτες.

Έπειτα από πολλά παράπονα, λοιπόν, η εθνική αεροπορική εταιρία Saudi Airlines ανακοίνωσε πως θα πάρει δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρία πρόκειται να χωρίζει τους επιβάτες σε γυναίκες και άνδρες που θα κάθονται σε ξεχωριστές θέσεις.

«Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σύντομα θα ενισχύσουμε τους κανονισμούς μας για να ικανοποιήσουμε τους επιβάτες μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Saudi Airlines, ενώ διευκρινίζεται πως οι στενοί συγγενείς διαφορετικού φύλου θα επιτρέπεται να κάθονται σε διπλανές θέσεις.

Την ίδια ώρα, ολοένα συχνότερα είναι τα περιστατικά με Εβραίους, οι οποίοι ανήκουν στους φανατικούς πιστούς ορθόδοξους Χαρεντίμ, που αρνήθηκαν να ταξιδέψουν επειδή οι θέσεις τους βρίσκονταν δίπλα σε γυναίκες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...