Σβεντ: «Είσαι απίστευτος» – Μπογκντάνοβιτς: «Ποιος, εγώ; Εσύ βάζεις σε κάθε ματς 30 πόντους»

Σβεντ: «Είσαι απίστευτος» – Μπογκντάνοβιτς: «Ποιος, εγώ; Εσύ βάζεις σε κάθε ματς 30 πόντους»

Η Σερβία προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2017 με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να βάζει 24 πόντους και να αποθεώνει τον αντίπαλό του, τον Ρώσο Αλεξέι Σβεντ, που έβαλε 33 πόντους.

Μετά τον ημιτελικό, ο Μπογκντάνοβιτς αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Σβεντ. «Μου λέει “είσαι απίστευτος” και του απαντώ “ποιος, εγώ; Εσύ βάζεις σε κάθε ματς 30 πόντους”», είπε ο Σέρβος.

Στη συνέχεια, ο Μπογκντάνοβιτς μίλησε

Για τη νίκη της ομάδας του: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για σημαντικό επίτευγμα την τελευταία τριετία να είμαστε σε τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Μουντομπάσκετ και τώρα στο Ευρωμπάσκετ. Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη βοήθειά τους, μαζί τους παίζουν πάντα τουλάχιστον 30% καλύτερα. Η Ρωσία είναι μια πολύ καλή ομάδα, πάλεψαν ως το τέλος, αλλά είμαστε στον τελικό και το αξίζουμε».

Για τον τελικό απέναντι στη Σλοβενία: «Θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας. Η Σλοβενία είναι αήττητη, παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και μοιάζουν να τα κάνουν όλα σωστά, αλλά θα προσπαθήσουμε όπως σε κάθε αγώνα».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/301429-Sbent-Eisai-apisteytos-Mpogkntanobits-Poios-ego-Esy-bazeis-se-kathe-mats-30-pontoys ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...