Σειρά επαφών Γιώργου Σταθάκη στις ΗΠΑ

Σειρά επαφών Γιώργου Σταθάκη στις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ, ταξιδεύει και ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην 70η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη. Ο υπουργός θα έχει σειρά επαφών και ανάμεσα σε άλλα θα απευθύνει χαιρετισμό στο τρίτο ετήσιο δείπνο του «Hellenic Initiative».

Με την Νέα Υόρκη να αποτελεί για πολλούς το κέντρο του οικονομικού κόσμου, με την ευκαιρία της επίσκεψης της ελληνικής αποστολής, δημιουργείται ένα «παράθυρο» σημαντικών συναντήσεων όπου ο Έλληνας υπουργός θα ενισχύσει τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις της χώρας μας.  

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, ο Υπουργός θα συμμετάσχει στις διαδοχικές διμερείς συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους Προέδρους της Βραζιλίας Dilma Rousseff, του Iσημερινού Rafael Correa, της Αιγύπτου Abdel Fattah Al Sisi, της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, καθώς και με τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Ahmed Davutoglu, τον Γενικό Γραμματέα Ban Ki-moon, τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης Mahmoud Abbas και τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry.

Κατά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Σταθάκης θα έχει την ευκαιρία, επίσης, μεταξύ άλλων, να απευθύνει χαιρετισμό κατά το τρίτο ετήσιο δείπνο του «Hellenic Initiative».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...