Σερ Άλεξ για τον Βενγκέρ: «Ευχαριστημένος που ανακοίνωσε τώρα την αποχώρησή του γιατί…»

Σερ Άλεξ για τον Βενγκέρ: «Ευχαριστημένος που ανακοίνωσε τώρα την αποχώρησή του γιατί…»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την απόφασή του Αρσέν Βενγκέρ να σταματήσει τώρα την προπονητική δηλώνει ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Πιο συγκεκριμένα ο Σκοτσέζος κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει ο Αλσατός τεχνικός να έχει την «έξοδο» που του αξίζει, αντίστοιχη με την προσφορά του στην Άρσεναλ αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο. 

«Είμαι ειλικρινά χαρούμενος για τον Αρσέν Βενγκέρ. 

Τον σέβομαι πολύ, όπως και τη δουλειά που έκανε στην Άρσεναλ. Χάρη στο ταλέντο, τον επαγγελματισμό και την αποφασιστικότητα που διέθετε κατάφερε να ασχοληθεί για 22 χρόνια, κάνοντας τη δουλειά που λατρεύει. 

Σε μία εποχή όπου οι προπονητές κάποιες φορές αντέχουν για 1-2 χρονιές, αποδεικνύει το μέγεθος της επιτυχίας του το να βρεθεί για μία ζωή σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Άρσεναλ», αναφέρει ο Φέργκιουσον και συνεχίζει: 

«Είμαι ευχαριστημένος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του σε αυτό το σημείο της σεζόν, καθώς θα μπορέσει να έχει την έξοδο που του αξίζει. 

Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Premier League και είμαι υπερήφανος που υπήρξα αντίπαλος, συνάδελφος και φίλος με έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο», κατέληξε.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/329224-Ser-Alex-gia-ton-Bengker-Eycharistemenos-poy-anakoinose-tora-ten-apochorese-toy-giati ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...