Σε αναζήτηση επενδύσεων στα ΗΑΕ ο Αναστασιάδης

Σε αναζήτηση επενδύσεων στα ΗΑΕ ο Αναστασιάδης
Με πολυμελή αντιπροσωπεία ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησε για επίσημη επίσκεψη στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο των προσπαθειών για προσέλκυση επενδύσεων.

Απόψε ο Κύπριος Πρόεδρος και η συνοδεία του θα παρακαθήσουν σε δείπνο με επιχειρηματίες από το Άμπου Ντάμπι. Αύριο θα συναντηθεί με τον γενικό διευθυντή του Αραβικού Νομισματικού Ταμείου, Αμπντουλραχμάν Αλ Χαμίντι και με τον εκτελεστικό διευθυντή της κρατικής επενδυτικής εταιρείας Μουμπαντάλα, Καλντούν Καλίφα Αλ Μουμπάρακ.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Παλάτι Μουσρίφ (Προεδρικό Μέγαρο), όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον πρίγκιπα του Άμπου Ντάμπι σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχγιάν. Ο κ. Αναστασιάδης και ο πρίγκιπας , επικεφαλής των δύο αντιπροσωπειών, θα έχουν συνομιλίες, τις οποίες θα ακολουθήσει η υπογραφή διμερών συμφωνιών.

Την Τετάρτη, ο Κύπριος Πρόεδρος θα μεταβεί στο Ντουμπάι. Θα επισκεφθεί το Μεγάλο Τέμενος, όπου βρίσκεται ο τάφος του ιδρυτή του έθνους σεΐχη Ζαγέντ μπιν Σουλτάν Αλ Ναχγιάν. Στη συνέχεια, θα χαιρετίσει επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνουν τα Εμπορικά Επιμελητήρια Κύπρου και Ντουμπάι, στο οποίο θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός Κυπρίων επιχειρηματιών. Ακολούθως, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των αεροδρομίων του Ντουμπάι και πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή των αερογραμμών «Emirates» σεΐχη Αχμέντ μπιν Σαΐντ Αλ Μακτούμ.

Επίσης, θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας ανάπτυξης γης Εmaar, Αμπντουλάχ Λαχάτζ, και τον διευθυντή της εταιρείας Άχμαντ Αλ Ματρούσι.

ΚΥΠΡΟΣ

Πηγή: http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...