Σε γραφείο συνοδών πολυτελείας η Μέγκαν Φοξ; Τι συνέβη…

Δευτέρα 04/07/2016 – 17:39foxmain«Χρυσές» μπίζνες έκανε ένα γραφείο συνοδών στην Αυστραλία, «πουλώντας» στους πελάτες τους «καυτές» βραδιές με διάσημες καλλονές του Χόλιγουντ. Μόνο που εκείνες δεν είχαν ιδέα…
megan
Όμως ένας Κινέζος μεγαλοεπιχειρηματίας αποδείχθηκε αρκετά ευκολόπιστος και κατέβαλε το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων για να συνευρεθεί με την ηθοποιό των Transformers, Μέγκαν Φοξ αλλά και το «αγγελάκι» της  Victoria’s Secret, Κάντις Σουόνπολ.
candice
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Telegraph», η οποία επικαλείται δικαστικά έγγραφα, ο Κινέζος πελάτης ισχυρίζεται ότι η εταιρεία Royal Court Escorts που εδρεύει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας του υποσχέθηκε γυναικεία συνοδεία διεθνούς κύρους και παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών χωρίς να υπονοεί ότι οι τρεις κυρίες είναι συνοδοί πολυτελείας.
meg
«Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ο κ Xu κατέβαλε το ποσό των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων οι Φοξ, Σουάνπολ και Ying θα του παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες» αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο Κινέζος επιχειρηματίας, ο οποίος κατάλαβε ότι μάλλον του είχαν τάξει φύκια και μεταξωτές κορδέλες όταν ένα μήνα μετά την υπογραφή του συμφωνητικού τα κορίτσια ήταν άφαντα.
Τώρα, ο Κινέζος επιχειρηματίας διεκδικεί το ποσό που πλήρωσε και μηνύει την εταιρεία για παραπλάνηση, εξαπάτηση και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...