Σε δεύτερο χωράφι συνεχίζονται οι έρευνες για τον Μπεν (Εικόνες)

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ                                                                  

Επεκτείνονται οι έρευνες στην Κω για την ανεύρεση των οστών του Μπεν Νίντχαμ, όπως αποκάλυψαν οι Βρετανοί αστυνομικοί.

Την ίδια ώρα, το «όργωμα» της επίμαχης αγροικίας, όπου πριν από 25 χρόνια παραθέριζε το μικρό αγόρι με τους γονείς του, συνεχίζονται για ενδέκατη ημέρα, χωρίς να έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Το δεύτερο σημείο, όπου θα γίνουν σήμερα οι έρευνες, προέκυψε από μια νέα μαρτυρία που έφτασε στους Βρετανούς αστυνομικούς τον περασμένο Ιούνιο. Πρόκειται για έκταση δίπλα σε μια στάση λεωφορείου, η οποία δεν είναι μακριά από το οικόπεδο.

«Το σημείο προετοιμάζεται για μια λεπτομερή έρευνα, η οποία θα διαρκέσει μερικές ημέρες», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη στο σημείο των ερευνών μετέβη ο παππούς του μικρού Μπεν, Έντι Νίνταμ, προκειμένου να ανακαλύψει τι συνέβη με το παιδί πριν πεθάνει.

Ο 68χρονος περιηγήθηκε σε ολόκληρο το οικόπεδο και μίλησε στην αστυνομία για το δωμάτιο-«μυστήριο» που χτίστηκε μερικούς μήνες μετά την εξαφάνιση του εγγονού του.

 «Αν βρεθεί θαμμένος εκεί τότε ενδεχομένως έχει ταφεί εκεί επίτηδες», δήλωσε ο Έντι Νίνταμ στη βρετανική Mirror.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος έθαψε ένα μωρό για να καλύψει τα ίχνη του. Κανείς δεν θα έκανε τέτοιο κακό. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί τελικά να έχουμε πλεχτεί όλα αυτά τα χρόνια σε ένα ιστό ψεμάτων», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο παππούς του Μπεν.

Ξερίζωσαν τη συκιά

Στο μεταξύ, χθες οι ειδικοί ερευνητές προχώρησαν και στο ξερίζωμα της συκιάς, η οποία ενδεχομένως να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.

Η συγκεκριμένη συκιά κρίνεται ως σημαντικό στοιχείο, καθώς δεν υπήρχε στο σημείο όπου ήταν σήμερα.

Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες που είχαν δημοσιεύσει βρετανικές εφημερίδες τότε, δέκα ημέρες μετά την είδηση της εξαφάνισης. Το τοπίο στις φωτογραφίες είναι γυμνό, προεξέχουν μόνο κάποιοι θάμνοι.

Με λίγα λόγια, η συκιά ίσως φυτεύτηκε από κάποιον αφού εξαφανίστηκε το 21 μηνών παιδί. Είναι, λοιπόν, είναι πιθανόν να φυτεύτηκε εκεί για να επικαλύψει κάποιο ατύχημα που οδήγησε στον θάνατο.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...