Σε δημόσια διαβούλευση το Ξενία.

Όπως αναφέρεται σε σχετικά ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας,ο  Δήμος Ναυπακτίας έχει στην ιδιοκτησία του συγκρότημα ξενοδοχειακής μονάδας, πρώην ΞΕΝΙΑ, που βρίσκεται στην παραλία Γρυμπόβου Ναυπάκτου και προτίθεται να το δημοπρατήσει, με το σύστημα της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Για το σκοπό αυτό έχει καταρτίσει σχέδιο προκήρυξης, το οποίο θέτει σε δημόσια διαβούλευση, προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι φορείς και να υποβάλλουν τις απόψεις και παρατηρήσεις των εντός μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσης και του σχεδίου προκήρυξης, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nafpaktos.gr, ήτοι, από 29 Απριλίου 2014 .

Ο Δήμος Ναυπακτίας θα λάβει υπόψη του τις παρατηρήσεις που θα κατατεθούν γραπτά ή προφορικά στην κατάρτιση του τελικού σχεδίου προκήρυξης. Στόχος της διαβούλευσης αυτής είναι το τελικό σχέδιο της προκήρυξης να είναι ρεαλιστικό και να ανταποκρίνεται στα οικονομικά και λοιπά δεδομένα της περιοχής και του σήμερα.

Οι παρατηρήσεις – απόψεις σας μπορούν να αποστέλλονται είτε ταχυδρομικά στην άνω Διεύθυνση, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] είτε μέσα από το περιβάλλον της σχετικής καταχώρησης στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Κατεβάστε την προκήρυξη από εδώ.

Ο Γενικός Γραμματέας
Δήμου Ναυπακτίας

Κων/νος Ν. Παπακώστας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...