Σε καλό δρόμο του Κάτσε

Σε καλό δρόμο του Κάτσε

Η πρόσληψη προπονητή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Νίκου Νταμπίζα και μετά και το σημερινό ραντεβού που έγινε με τον ατζέντη του Γιώργου Δώνη, απομένει να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος στις απαιτήσεις του Έλληνα προπονητή για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν ασχολείται μονάχα με τον νέο προπονητή, αφού ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλα ανοιχτά μέτωπα, τα οποία θέλει να κλείσει άμεσα. Με κυριότερο όλων αυτό του Έργκους Κάτσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα έγινε ακόμα μία επαφή μεταξύ του Νταμπίζα και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Αλβανού μέσου. Και η ψαλίδα μεταξύ των δύο πλευρών όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα κλείνει.

Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο 350.000 ευρώ ετησίως και ο Παναθηναϊκός περιμένει από τον ΠΑΟΚ να καλύψει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ προκειμένου να δώσει εκείνος τα υπόλοιπα και να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο ως δανεικό.

Και όλα δείχνουν πως οδεύουν προς συμφωνία.  Άλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζει πως στους πράσινους θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ιδιαίτερα αν ο νέος προπονητής είναι ο Δώνης, ο οποίος τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε στον Δικέφαλο.

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ειδικά αν  ο Δώνης συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας.

Και αυτό διότι θεωρείται  δεδομένο πως και αυτός από την πλευρά του θα πιέσει για την υλοποίηση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ για τον Κάτσε.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333397-Se-kalo-dromo-toy-Katse ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...