Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις Τσακαλώτου στην Ουάσινγκτον

Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις Τσακαλώτου στην Ουάσινγκτον

«Οι συναντήσεις έγιναν σε καλό κλίμα», τόνισαν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση των επαφών της ελληνικής αποστολής στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.  Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντήθηκε μς κορυφαίους  αξιωματούχους των θεσμών, στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου, στην έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Από το πρωί, πραγματοποίησε συναντήσεις με το Γάλλο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέχεια, με τον πρόεδρο του Eurogroup Μάριο Σεντένο, ενώ ακολούθησε συνάντηση με το Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ και με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση των θετικών προοπτικών της ελληνικής Οικονομίας, από τον υπουργό, σε θεσμικούς επενδυτές και τραπεζίτες. Η παρουσίαση, έγινε στα πλαίσια ημερίδας που διοργάνωσε η JP Morgan.

Και σήμερα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει γεμάτη ατζέντα, με προγραμματισμένες συναντήσεις με την διοίκηση του Ταμείου, όπου θα συναντήσει στις έντεκα το βράδυ την Γενική Διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ και στις δώδεκα παρά τέταρτο, τον επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Πολ Τόμσεν αντίστοιχα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/329247-Se-kalo-klima-oi-synanteseis-Tsakalotoy-sten-Oyasingkton ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...