Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στη Μαρία Παπουτσάκη (Φωτογραφίες)

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στη Μαρία Παπουτσάκη (Φωτογραφίες)

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 16/02/2016 – 16:18

kideia

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο, Μαρία Παπουτσάκη, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί της και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, οι βουλευτές Νάσος Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ), Σοφία Βούλτεψη (Ν.Δ.), Ευάγγελος Βενιζέλος, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Βασίλης Κεγκέρογλου (ΠΑΣΟΚ), ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Θεόδωρος Παπαθεοδωρου, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και οι πρώην υπουργοί Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Βασίλης Κοντογιαννόπουλος.

Η Μαρία Παπουτσάκη έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 63 ετών, από καρκίνο.

Εργαζόταν επί 30 χρόνια στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιακό Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες «Αυριανή», «Ελευθεροτυπία», «Πρώτη» και  «Επικαιρότητα» και στο περιοδικό «Ταχυδρόμος», στον ραδιοφωνική σταθμό «Flash», ενώ επί 23 χρόνια εργαζόταν για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Η Μαρία Παπουτσάκη ήταν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αλεξανδρίδη.

kideia

kideia

kideia

kideia

kideia

kideia

kideia

Φωτογραφίες: eurokinissi

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...