Σε νεκρούς του «Norman Atlantic» ανήκουν τα κρανία που βρέθηκαν στο Μεσολόγγι;

Σε αγνοούμενους του πλοίου «Norman Atlantic», το οποίο πήρε φωτιά ταξιδεύοντας προς Ιταλία, πριν από 3 χρόνια, είναι πιθανό να ανήκουν τα κρανία που βρέθηκαν πριν από έναν και πλέον χρόνο στη θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξέταση που έκανε η αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία στα κρανία, που βρέθηκαν στην περιοχή Βασιλαδιού και Τουρλίδας στο Μεσολόγγι ανήκουν σε άνδρες 40 με 45 ετών με εκτιμώμενο χρόνο θανάτου τα δυο με τρία χρόνια. Με δεδομένο ότι 18 άνθρωποι κυριολεκτικά «εξαφανίστηκαν» με τρόπο που παραμένει ανεξήγητος, εκτιμάται ότι τα κρανία μπορεί να ανήκουν σε κάποιον από αυτούς. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για 8 Έλληνες, 4 Τούρκους, 2 Ιταλούς, 2 Σύριους, 1 Γερμανό και 1 Ιρακινό.
Λιμενικοί εκτιμούν ότι βάσει και των θαλάσσιων ρευμάτων του Ιονίου τα κρανία θα μπορούσαν να βρεθούν στην περιοχή του Μεσολογγίου όπου βρέθηκαν και μάλιστα από λουόμενους που ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Το ένα είχε ξεβραστεί στο νησάκι Βασιλάδι, το άλλο στην Τουρλίδα και το τρίτο στην θέση «Μούντα» κοντά στη νησίδα του Άγιου Σώστη. Οι Λιμενικοί εκτιμούν ότι αν πρόκειται για θύματα του «Norman Atlantic», δεν αποκλείεται τέτοια μακάβρια ευρήματα να υπάρξουν και στο μέλλον.

.aixmi-news.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...