Σκανδαλίδης: Θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ!

Σκανδαλίδης: Θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ!
Ο Κώστας Σκανδαλίδης στήριξε την επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου , να βάλει δίλημμα για τις ευρωεκλογές.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ , είπε πως ο ίδιος δε θέλει εκλογές αλλά δεν τις δαιμονοποιεί κιόλας από την στιγμή, που το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν αντιστοιχεί στο σκηνικό που υπάρχει τώρα ” η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει με 23% ή 24%.” είπε.

Ο πρώην γραμματέας του κόμματος σημείωσε πως ο νέος δικομματισμός δεν περνάει στην κοινωνία και θα πρέπει όλα τα κόμματα να μιλήσουν για την επόμενη ημέρα.

Καταλόγισε ευθύνες και στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στο Γιώργο Παπανδρέου και ειδικά για τον πρώην πρωθυπουργό είπε πως θα πρέπει να βγει δημοσίως να πει πως στηρίζει την Ελιά. Για τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε πως θα πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του κάτι που θα οφελήσει όλους.

Ο κος Σκανδαλίδης πρότεινε πως αμέσως μετά τις εκλογές ο κος Βενιζέλος οφείλει να θέσει το θέμα του εκλογικού νόμου ” να πάμε σε απλή αναλογική, την επόμενη μέρα πρέπει να τεθεί το θέμα”.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και η απάντηση του προκαλεί συζητήσεις: “Δεν αποκλείω τίποτα. Όλα επί τάπητος. Ένα συνέδριο του κόμματος θα μπορούσε να γίνει και ο Βενιζέλος δεν πρέπει να το φοβηθεί.

Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στη βάση μας η βάση θα αποφασίσει για όλα” ανέφερε και άνοιξαν πρώιμα τα ζητήματα της επόμενης μέρας στο κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...