Σκηνές Φαρ Ουέστ στον Έβρο με καταδίωξη επικίνδυνου κακοποιού

Σκηνές Φαρ Ουέστ στον Έβρο με καταδίωξη επικίνδυνου κακοποιού

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη, με την άγρια καταδίωξη επικίνδυνου κακοποιού σε δασική περιοχή του Έβρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του evros-news.gr, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο 53χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, επιχειρώντας να εμβολίσει περιπολικό όχημα, έστρεψε όπλο εναντίον των αστυνομικών καθώς επίσης απείλησε τη σωματική τους ακεραιότητα, ενώ από την πλευρά τους οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν βολές εκφοβισμού και ακινητοποίησης του οχήματος.

Έπειτα από τις καταγγελίες δύο νεαρών ηλικίας 19 και 18 χρόνων αντίστοιχα , ότι τους λήστεψε με την απειλή βίας στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και τους άρπαξε χρήματα, ένα κινητό και διάφορα μικροαντικείμενα. Στη συνέχεια, διέφυγε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλέψει την περασμένη Πέμπτη από την πόλη της Δράμας, όμως έκλεψε και ένα δεύτερο Ι.Χ., το οποίο εγκατέλειψε αφού πρώτα άρπαξε από μέσα διάφορα εργαλεία και ρούχα. Έπειτα, διέρρηξε τρία σπίτια και έκλεψε δύο ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης, διάφορα εργαλεία, τρόφιμα και ποτά.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον 53χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη, δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών, επιχείρησε να διαφύγει συνεχίζοντας την πορεία του και καταδιώχθηκε. Τελικά πλησίον της Μεσημβρίας Αλεξανδρούπολης το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 53χρονος τράπηκε πεζός σε φυγή, κινούμενος σε δασώδη περιοχή.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή και πεζή καταδίωξη, οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν. Στις έρευνες που ακολούθησαν στο όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος καθώς και την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 17,1 γραμμάρια κλώνων κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, 29,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, 21 ναρκωτικά δισκία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, που του απήγγειλε κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, κλοπή τροχοφόρων, διακεκριμένες κλοπές, παράβαση των Νόμων περί όπλων και ναρκωτικών και αντίσταση κατά της αρχής. Την αστυνομική έρευνα ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/342596-Skenes-PHar-Oyest-ston-Ebro-me-katadioxe-epikindynoy-kakopoioy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...