Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα μέλη του συγκροτήματος Viola Beach

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα μέλη του συγκροτήματος Viola Beach

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 14/02/2016 – 21:22

viola

Τραγικό θάνατο βρήκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Σουηδία τα τέσσερα μέλη και ο μάνατζερ του βρετανικού συγκροτήματος Viola Beach.

Οι Ρίβερ Ρίβς, Τόμας Λόου, Κρις Λέοναρντ και Τζάκ Ντάκιν, καθώς και ο μάνατζερ της μπάντας Κρεγκ Τάρι, βρέθηκαν νεκροί στο κανάλι του Σοντερτάλιε, κοντά στη Στοκχόλμη.

Το αυτοκίνητό τους έπεσε από ύψος 26 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο στο κανάλι περνώντας την μπάρα κινητής γέφυρας. Τα μέλη του συγκροτήματος ήταν ηλικίας από 20 έως 35 ετών.

Το συγκρότημα από το Γουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας συμμετείχε το βράδυ της Παρασκευής στο Φεστιβάλ «Where’s the Music» στο Νορκόπινγκ, νότια της Στοκχόλμης.

«Για κάποιο λόγο, το αυτοκίνητο πέρασε μέσα από τις μπάρες και στην κυριολεξία κάτω από τη γέφυρα πέφτοντας στο κανάλι Σοντερτάλιε» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι «η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την μπάρα. Είχε κατέβει και τα φώτα ήταν αναμμένα. Άλλα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει δίπλα στην μπάρα».

Οι Viola Beach είχαν κάνει πρόσφατα μια ηχογράφηση για το BBC και επρόκειτο να εμφανιστούν στο μουσικό Φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Facebook.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...