Σκουρλέτης για υπόθεση Μουζάλα: Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ξεθυμάνει

Σκουρλέτης για υπόθεση Μουζάλα: Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ξεθυμάνει

Κατηγορία

phpanos
Πέμπτη 17/03/2016 – 11:47

Πάνος Σκουρλέτης

Εκτόνωση της ενδοκυβερνητικής κρίσης βλέπει ο υπουργός Περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης , ο οποίος μιλώντας στον real fm εκτίμησε πως “τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ξεθυμάνει”.

Είναι πράγματα που συμβαίνουν ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, είπε ο υπουργός, επιμένοντας ότι ο κ. μουζάλας είπε ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε σ’ αυτό τον όρο (σσ. Μακεδονία).

Σχολιάζοντας την πορεία των διαβουλεύσεων με τους δανειστές, ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος σημειώνοντας ότι “βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης”. Ωστόσο, είπε, ότι ” κανείς δεν είναι βέβαιος αν δεν το δει, αλλά τα πράγματα θα πάνε καλά”.

Μιλώντας για τη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, χαρακτήρισε το πρόβλημα ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ζήτημα. “Δεν μπορούμε να αναφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο στις έννοιες της αλληλεγγύης και των ευρωπαϊκών συνόρων, αν ακολουθηθεί ο δρόμος των κλειστών συνόρων”, τόνισε και κάλεσε την ελληνική πλευρά να υπερασπιστεί τη διεθνή νομιμότητα.

Ερωτηθείς τέλος για το γήπεδο της ΑΕΚ, προανήγγειλε ότι πλησιάζουν οι  μέρες που έρχεται η εισήγηση. “Είναι θέμα ημερών για να τελειώσει το σκέλος της περιβαλλοντικής αδειοδότησης”, τόνισε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...