Σκουρτόπουλος για Παππά: «Δεν συμμετείχα στο επεισόδιο, είδα τι έγινε από το βίντεο»

Σκουρτόπουλος για Παππά: «Δεν συμμετείχα στο επεισόδιο, είδα τι έγινε από το βίντεο»

Η ΕΟΚ παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει των πρώτων προκριματικών της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, που παρουσιάστηκε ως ο πρώτος προπονητής της «Επίσημης Αγαπημένης», αναφέρθηκε στην απουσία των Νίκου Παππά, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιώργου Μπόγρη από τις «γαλανόλευκες» κλήσεις, λέγοντας:

«Δεν έχει κάποια λογική με βάση όσα ακούγονται. Καλέσαμε τέσσερα παιδιά από τον Ολυμπιακό που είναι η βάση της εθνικής. Θα μπορούσαν να είναι 4+3 παίκτες στις κλήσεις. Σε ενδεχόμενο που δεν έρθουν τα παιδιά, καταλαβαίνετε πως ο Ολυμπιακός θα έχει 7 παίκτες, δεν ξέρω πως θα κρινόταν αυτό. Εγώ δεν έχω πει κάτι. Δεν μπορούμε να λέμε τα ίδια και για τους τρεις. Άλλο είναι για τον Παππά, άλλο για τον Αγραβάνη και δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μπόγρη. Ο Γιώργος δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Το ξεκαθαρίζουμε και εκεί τελειώνει το θέμα».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στους λόγους της απουσίας του Νίκου Παππά από την αποστολή της Εθνικής και σε όσα του είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στην πρόσφατη αναμέτρηση των «πράσινων» με τον ΓΣΛ Φάρο, τονίζοντας: «Είναι και το λειτουργικό κριτήριο. Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να το διαχειριστούν καλύτερα. Δεν ζητάμε ούτε υποταγές, ούτε χαρτί δήλωσης. Θα μπορούσε να λυθεί, όπως και όλα όσα έγιναν. Δεν συμμετείχα στο επεισόδιο. Από αλλού πληροφορήθηκα τι έγινε και από το βίντεο που υπάρχει. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Τα κριτήριά μας είναι αγωνιστικά και λειτουργικά και θα παλέψουμε για το καλύτερο», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: «Για να υπάρχει επεισόδιο, πρέπει να συμμετάσχουν δύο».

 Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/307466-Skoyrtopoylos-gia-Pappa-Den-symmeteicha-sto-epeisodio-eida-ti-egine-apo-to-binteo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...