Σκότωσαν τον δήμιο Τζιχάντι Τζον που αποκεφάλισε τον δημοσιογράφο λένε οι αμερικανοί

Σκότωσαν τον δήμιο Τζιχάντι Τζον που αποκεφάλισε τον δημοσιογράφο  λένε οι αμερικανοί

Αυτό μεταδίδουν αμερικανικά μέσα μετά την ανακοίνωση του Πενταγώνου ότι βομβαρδίτηκσε περιοχή στην πόλη Ράκκα στην οποία βρισκόταν ο βάρβαρος εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους

Τον βομβαρδισμό περιοχής στην πόλη Ράκκα της Συρίας στην οποία βρισκόταν ο Τζιχάντι Τζον, ο μαυροντυμένος εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ.

«Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορικό βομβαρδισμό στη Ράκκα στις 12 Νοεμβρίου με στόχο τον Μοχάμεντ Εμουάζι, γνωστό, επίσης, ως Τζιχάντι Τζον» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Πενταγώνου Πίτερ Κουκ.

Αν και ο Κουκ αρκέστηκε στο να πει ότι «αυτή τη στιγμή αξιολογείται το αποτέλεσμα της επιχείρησης» πληροφορίες που μεταδίδουν το FOX και το ABC αναφέρουν ότι ο Εμουάζι είναι «κατά 99%» πιθανότητες νεκρός.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναφερει το protothema ο Τζιχάντι Τζον, ο οποίος έχει αποκεφαλίσει on camera, μεταξύ άλλων, τον αμερικανό δημοσιογράφο Στίβεν Σότλοφ, τον Τζέιμς Φόλεϊ και τους βρετανούς Ντέιβιντ Χέινς και Άλαν Χένινγκ, εντοπίστηκε την ώρα που έμπαινε σε ένα όχημα αφού πρώτα είχε βγει από ένα κτήριο της συριακής πόλης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...