Σκύλος φύλακας-άγγελος γάτας με κινητικά προβλήματα!

Σκύλος φύλακας-άγγελος γάτας με κινητικά προβλήματα!
Φύλακας-άγγελος ο σκύλος  Μαξ, για το μικρό γατάκι Ράλφυ που πάσχει από μια σπάνια νευρική ασθένεια με όνομα υποπλασία του σκώληκα της παρεγκεφαλίδας, πιο σύντομα σύνδρομο Joubert. Το μικρό γατάκι Ράλφυ, δεν μπορεί να περπατήσει σε ισορροπία, αλλά ούτε και να κρατήσει το κεφάλι του σταθερό…
Το μικρό γατάκι Ράλφυ, δεν μπορεί να περπατήσει σε ισορροπία, αλλά ούτε και να κρατήσει το κεφάλι του σταθερό. Από την άλλη όμως έχει τον τρυφερό και υπερπροστατευτικό σκύλο Μαξ, που δεν τον αφήνει μόνο του και τον προσέχει σε κάθε του βήμα.

Ο Μαξ, είναι ένας υπερπροστατευτικός σκύλος ο οποίος δεν αφήνει στιγμή από τα μάτια του τον μικρό Ράλφυ, το μικρό γατάκι το οποίo πάσχει από μια σπάνια νευρική ασθένεια που ακούει στο όνομα υποπλασία του σκώληκα της παρεγκεφαλίδας, αλλιώς Σύνδρομο Joubert.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του συνδρόμου Joubert είναι, υπέρπνοια, νεογνική άπνοια και στη συνέχεια ταχύπνοια, ανώμαλες οφθαλμικές και γλωσσικές κινήσεις, υποτονία, αταξία, καθυστέρηση ανάπτυξης, και νοητική υστέρηση.

Η ασθένεια αυτή εμποδίζει τις κινητικές δεξιότητες του Ράλφυ και μειώνει την ικανότητά του να περπατήσει σε ευθεία γραμμή ή να κρατήσει το κεφάλι του σταθερό.
Το γατάκι ζει στην Αυστραλία και έγιναν αχώριστοι φίλοι με τον Μαξ, όταν ο δεύτερος τον έσωσε από ένα μικρό γκρεμό που είχε πέσει και τον έφερε στο αγρόκτημα όπου ζει μαζί με την οικογένεια Γκρόβεν.

Οι κτηνίατροι τι λένε;
Οι κτηνίατροι επισημαίνουν ότι ο Ράλφυ δεν γνωρίζει καν ότι έχει αυτή την ασθένεια και δεν είναι καθόλου επώδυνο για τον ίδιο. Άλλωστε, έχει τον Μαξ, τον καλύτερο του φίλο να τον προσέχει για πάντα!

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...