Σνομπ ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ! Δεν δίνει το χέρι ούτε στον Καναδό πρωθυπουργό (βίντεο)

09

Πόσα να καταλάβει ένα τρίχρονο παιδάκι από διπλωματία; Ο πρίγκιπας Τζορτζ συνοδεύει τους γονείς του, Ουίλιαμ και Κέιτ στην επίσημη επίσκεψή τους στον Καναδά και άθελά του τους ντρόπιασε, όταν δεν άπλωσε το χεράκι του για ένα high five με τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τρουντό.

 

009

 

Ήταν η πρώτη υπερατλαντική πτήση για τον μικρούλη Τζορτζ και η νύστα του ήταν πέρα από εμφανής. Από την στιγμή που αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο δεν σταμάτησε να χασμουριέται. Μάταια προσπαθούσε ο Ουίλιαμ να τον «ξυπνήσει», δίνοντάς του οδηγίες για το… πρωτόκολλο.

 

0008

 

Αφότου Ουίλιαμ και Κέιτ συνομίλησαν με τον Καναδό πρωθυπουργό, ήταν η σειρά του μικρού πρίγκιπα για ένα «διπλωματικό» τετ α τετ. Μόνο που ο Τζάστιν Τρουντό έμεινε με το χέρι κρεμασμένο, περιμένοντας από τον Τζορτζ μία αντίδραση. Πατέρας τριών παιδιών και ο ίδιος, έδειξε απόλυτη κατανόηση για τον νυσταγμένο πρίγκιπα.

 

 

Αντίθετα, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έδειχνε ευδιάθετη στην αγκαλιά της μαμά της Κέιτ Μίντλετον, μοιράζοντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.

 

jj7

 

Δεν ήταν ο πρώτος ηγέτης που δεν φάνηκε να ενθουσιάζει τον πρίγκιπα Τζορτζ. Τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα, πάλι δεν είχε  εντυπωσιαστεί από το γεγονός ότι είχε μπροστά του τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

 

h66

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...