Σοκάρει η φωτογραφία της Άμπερ Χερντ με μελανιασμένο πρόσωπο – «Ο Τζόνι Ντεπ με χτυπούσε συχνά»

Παρασκευή 27/05/2016 – 21:37Depp - Heard Σάλος έχει προκληθεί από τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, με την πρώην σύζυγο του διάσημου χολιγουντιανού αστέρα να υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα χειρωνακτικής βίας το βράδυ του Σαββάτου, δηλαδή δύο ημέρες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο της Καλιφόρνια.  
Η 30χρονη ηθοποιός παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα με τη δικηγόρο της καταθέτοντας αίτημα για περιοριστικά μέτρα λόγω άσκησης σωματικής βίας από τον Τζόνι Ντεπ.
Η Χερντ παρουσίασε τις φωτογραφίες στον εισαγγελέα ως πειστήριο των ισχυρισμών της.
heard hit
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, έπειτα από καβγά το βράδυ του Σαββάτου, ο Τζόνι Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο, τραυματίζοντάς την στην περιοχή γύρω από το δεξί μάτι.
Η Χερντ έβγαλε την φωτογραφία  και ο Ντεπ έφυγε από το σπίτι τους, επειδή εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία. Εκείνη υποστηρίζει ότι ο 52χρονος ηθοποιός της προσέφερε χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή της, ωστόσο η Χερντ αρνήθηκε και πήρε την αμετάκλητη απόφαση να καταθέσει αίτημα διαζυγίου.
«Αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό»  αναφέρουν φίλοι του ζευγαριού στο περιοδικό People, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται απλώς για το τελευταίο από μία σειρά περιστατικών βίας που ασκούσε ο Ντεπ σε βάρος της Χερντ.
Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει καταγράψει σε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο περιστατικό όπου ο Ντεπ την χτυπάει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...