Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της άγριας δολοφονίας 14χρονου μαθητή στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 12/06/2016 – 20:42ΤΑ «ΛΑΘΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ                                                                                                    Ένα βήμα πριν τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας του 14χρονου αγοριού στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης βρίσκονται οι αρχές, που θεωρούν θέμα χρόνου την εξιχνίαση της ανατριχιαστικής υπόθεσης.
Τα «ερασιτεχνικά» λάθη του δολοφόνου έχουν δώσει στην Αστυνομία πολύτιμα στοιχεία με βάση τα οποία οδηγούνται στην ταυτότητά του και ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υποψίες πέφτουν πάνω σε πρόσωπο  του φιλικού περιβάλλοντος του θύματος, που θεωρείται βασικός ύποπτος.
Το άτομο που σκότωσε τον 14χρονο άφησε στον τόπο του εγκλήματος το μαχαίρι με το οποίο τον έσφαξε, γεγονός που δείχνει και τον πανικό του, αφού δεν σκέφτηκε καν να εξαφανίσει τα ίχνη του. Πρόκειται για ένα κουζινομάχαιρο πάνω στο οποίο έχει αφήσει τα αποτυπώματά του ενώ οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στο να εντοπίσουν από ποιο σπίτι προέρχεται το φονικό εργαλείο.
Εξάλλου, στα νύχια του νεκρού μαθητή βρέθηκε άγνωστο DNA, που πιθανότητα ανήκει στον δράστη αφού είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ θύτη και θύματος. Τις επόμενες ώρες η ΕΛ.ΑΣ θα είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο γενετικό υλικό.
Παράλληλα, η αστυνομία έχει στα χέρια της και εξετάζει οπτικό υλικό από κάμερα καταστήματος στο σημείο, όπου σύμφωνα με τη μαρτυρία φίλου του, χώρισαν οι δρόμοι τους, το βράδυ του Σαββάτου μετά από διασκέδαση που είχαν σε διπλανό χωριό.
Υπενθυμίζεται ότι 14χρονος είχε βγει σε αναψυκτήριο και τα ίχνη του χάθηκαν, όταν χωρίστηκε με τον φίλο του και θα περπατούσε μια απόσταση 500 μέτρων για να φτάσει σπίτι του.
Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του, γεγονός που κάνει τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας.
Διαβάστε επίσης: 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...