Σοκάρουν οι ομοιότητες του μακελειού στο Λας Βέγκας με το τραγούδι «Me and My Monkey»

Σοκάρουν οι ομοιότητες του μακελειού στο Λας Βέγκας με το τραγούδι «Me and My Monkey»

Τις ομοιότητες ανάμεσα στο μακελειό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα) στο Λας Βέγκας και σε ένα τραγούδι του Ρόμπι Γουίλιαμς εντόπισε η Mirror.

Πρόκειται για το «Me and My Monkey» που το 2002 σκαρφάλωσε για πολλές εβδομάδες στην κορυφή των charts, στο οποίο, όπως τονίζει η Mirror, ο Γουίλιαμς αναφέρει στους στίχους ότι έκανε check-in σε δωμάτιο του 33ου ορόφου του Mandalay Bay Hotel στο Λας Βέγκας κουβαλώντας ένα όπλο.

Πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο από το οποίο ο δολοφόνος Στίβεν Πάντοκ πυροβόλησε από δωμάτιο του 32ου ορόφου το κοινό που παρακολουθούσε κάντρι συναυλία, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 59 άτομα και να τραυματίσει περισσότερα από 500.

Στο τραγούδι, ο Γουίλιαμς τραγουδάει για το πώς ταξίδεψε μαζί με μία «μαϊμού» στο Βέγκας «με ένα όνειρο και ένα όπλο». Οι στίχοι λένε: «Ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο Μανταλέι Μπέι / Ρώτησα τον γκρουμ αν θα δέχονταν και τη μαϊμού μαζί μου / Κοίταξε στη θέση του συνοδηγού και με ένα χαμόγελο είπε / “Αν η μαϊμού σας έχει τόσα λεφτά κύριε, τότε και εμείς έχουμε κρεβάτι για μαϊμούδες!” / Εγώ και η μαϊμού μου / Με ένα όνειρο και ένα όπλο / Ελπίζοντας η μαϊμού μου να μη σημαδέψει κανέναν με αυτό το όπλο… / Πήραμε το ασανσέρ, πάτησα το κουμπί για το 33ο πάτωμα / Πήρε ένα δωμάτιο στο ρετιρέ με πανοραμική θέα, δεν έχετε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει ποιο ήταν το κίνητρο που οδήγησε τον Πάντοκ να εξαπολύσει την επίθεση εναντίον του πλήθους, ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο μακελάρης δεν είχε ούτε ποινικό μητρώο και δεν έχει αποδειχθεί οποιαδήποτε σύνδεσή του με κάποια τρομοκρατική οργάνωση.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303779-Sokaroyn-oi-omoiotetes-toy-makeleioy-sto-Las-Begkas-me-to-tragoydi-Me-and-My-Monkey ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...