Σοκαριστικό: Κρεμάστηκε με τη ζώνη του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς

Σοκαριστικό: Κρεμάστηκε με τη ζώνη του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς
Την ώρα που τα social media κατακλύζονται από μηνύματα θλίψης για την απώλεια του Ρόμπιν Γουίλιαμς, άρχισαν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.
Το γραφείο του σερίφη της περιοχής του Τιμπουρόν, όπου βρίσκεται το σπίτι του ηθοποιού στο οποίο βρέθηκε νεκρός, επιβεβαίωσε την εκδοχή της αυτοκτονίας που από την αρχή φαινόταν ως το πιθανότερο σενάριο για το θάνατό του, που προήλθε από ασφυξία.

Ο Γουίλιαμς κρεμάστηκε με τη ζώνη του.

Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι είχε επιφανειακά τραύματα στους καρπούς του και ένας σουγιάς βρέθηκε κοντά στο σώμα του.

Τον ηθοποιό βρήκε ο προσωπικός βοηθός του, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού.

Η τελευταία του εμφάνιση

Ο 63χρονος, που επί χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη και τη χρήση ουσιών, εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός στο σπίτι του περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής.

Λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας το γραφείο του σερίφη έλαβε επείγουσα κλήση από το σπίτι του ηθοποιού.

Οπως ανακοινώθηκε, θα διενεργηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ουσιών.

Σύμφωνα με τον σερίφη, δεν γίνεται λόγος για ύπαρξη σημειώματος του ηθοποιού.

Οικονομικοί(;) οι λόγοι της αυτοκτονίας

Οπως αποκάλυψε σε αμερικανικά ΜΜΕ ο γείτονας του ηθοποιού, ο Williams του είχε μιλήσει για τη δυστυχία που ένιωθε, επειδή ήταν αναγκασμένος να επιστρέψει στην τηλεόραση στην ηλικία των 63 ετών αλλά και να συμμετέχει σε κινηματογραφικές παραγωγές, τις οποίες δεν επιθυμούσε.

Ο λόγος που το έκανε αυτό; Τα δύο διαζύγια που είχε πάρει στο παρελθόν και τα οποία του είχαν κοστίσει περίπου 30 εκατ.  δολάρια!

Ο Williams αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τα χρήματα που ξόδεψε για τα διαζύγια που πήρε τον ανάγκασαν να πουλήσει το σπίτι που είχε αγοράσει στην κοιλάδα της Νάπα, στην Καλιφόρνια και το οποίο τόσο πολύ αγαπούσε.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που ο ηθοποιός είχε κάνει σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Parade, τον Σεπτέμβριο του 2013.

«Η ιδέα του να έχω μια σταθερή δουλειά είναι ιδιαίτερα ελκυστική», είχε πει ο Williams, προσθέτοντας: «Έχω άλλες δύο επιλογές: να βγω στο δρόμο και να κάνω stand-up comedy ή να κάνω μικρές, ανεξάρτητες ταινίες, δουλεύοντας για τον ελάχιστο μισθό».

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ότι είχε πολλούς λογαριασμούς τους οποίους έπρεπε να πληρώσει, ότι η ζωή του είχε αλλάξει δραματικά και πως έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του στη Νάπα, γιατί δεν μπορούσε να το συντηρεί πια.

Όσον αφορά στα διαζύγια που είχε πάρει, το πρώτο το 1988 από τη Valerie Velardi και το δεύτερο, το 2008 από τη Marsha Garces, είχαν -σύμφωνα με πληροφορίες- καταστρέψει τα οικονομικά του και του είχαν κοστίσει περισσότερα από 30 εκατ. δολάρια.

Όταν, μάλιστα, είχε ερωτηθεί από το περιοδικό, αν εξαιτίας των διαζυγίων είχε χάσει όλη την περιουσία του, ο Williams είχε πει: «Όχι όλη, αλλά έχασα αρκετή. Το διαζύγιο είναι ακριβό. Σου σχίζει την καρδιά μέσα από το πορτοφόλι σου. Είναι καλά τα πράγματα με τις πρώην μου; Ναι. Χρειάζομαι το lifestyle; Όχι».

Μάλιστα, είχε πει ότι είχε επιλέξει να συμμετάσχει σε φιλμ όπως το «Patch Adams» και το «Old Dogs», μόνο και μόνο για να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Όμως, υπήρχε και άλλος ένας παράγοντας που τον τελευταίο καιρό είχε χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την ψυχολογική και οικονομική κατάσταση του ηθοποιού: Η τηλεοπτική σειρά «The Crazy Ones», στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με την Sarah Michelle Gellar και η απόφαση του καναλιού CBS να τη διακόψει, έπειτα από το τέλος της πρώτης σεζόν.

Τα νέα της διακοπής της σειράς «έριξαν» πολύ τη ψυχολογία του ηθοποιού και σύμφωνα με μια πηγή, η οποία μίλησε στην αμερικανική ιστοσελίδα Radar, «ο Robin άρχισε να βυθίζεται στην κατάθλιψη».

«Ένιωθε ντροπιασμένος και εξευτελισμένος που η σειρά απέτυχε. Ήταν πολύ σκληρό να το δεχθεί. Ήταν 60 χρονών και αναγκασμένος να παίρνει ρόλους στην τηλεόραση για λεφτά», είπε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον οικογενειακό φίλο του Robin, το μόνο θέμα για το οποίο συζητούσε ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ήταν τα οικονομικά του προβλήματα.

Τον αποχαιρετούν με δάκρυα στη Λεωφόρο της Δόξας

Μέτρα έλαβε η αστυνομία χθες το βράδυ, ώστε να μην κατακλύσει ο κόσμος τη Λεωφόρο της Δόξας μετά τη είδηση του θανάτου του Robin Williams καθώς στο Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν έκανε πρεμιέρα η ταινία Expendables 3.

Μπορεί οι ρυθμοί στη διάσημη Λεωφόρο του Χόλιγουντ να μη χαλαρώνουν στιγμή, όμως πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να αφήσουν ένα λουλούδι στο αστέρι του Robin Williams, όπου οι κάμερες βρίσκονται από το βράδυ μεταδίδοντας λόγια γνωστών προσώπων και των θαυμαστών του που έσπευσαν να αποδώσουν το δικό τους φόρο τιμής.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...