Σοκ: Βρέθηκε αστακός με «τατουάζ» λογότυπο γνωστής εταιρίας αναψυκτικών (Εικόνα)

Σοκ: Βρέθηκε αστακός με «τατουάζ» λογότυπο γνωστής εταιρίας αναψυκτικών (Εικόνα)

Βρέθηκε αστακός με «τατουάζ» λογότυπο γνωστής εταιρίας αναψυκτικών

Μία περίεργη και συνάμα ανησυχητική εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας όταν μία γυναίκα στον Καναδά που ψαρεύει για χρόνια αστακούς παρατήρησε πως ένας από τους αστακούς της ψαριάς της είχε πάνω του κολλημένο ένα κομμάτι από λογότυπο γνωστής εταιρίας.

«Δεν μπορώ να πω πώς το απέκτησε» δήλωσε η Καρίσα Λίντστραντ Λίντστραντ, και συμπλήρωσε: «Μοιάζει περισσότερο με ένα τατουάζ ή ένα σχέδιο επάνω στον αστακό και όχι κάτι που μεγαλώνει μέσα σε αυτό».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η γυναίκα έχει προκαλέσει πλήθος συζητήσεων καθώς δεν μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει την προέλευση του «τατουάζ». Ορισμένα μέλη του πληρώματος υπέθεσαν πως ο αστακός μεγάλωσε κατά κάποιο τρόπο γύρω από ένα κουτάκι που μπορεί να βρέθηκε στον πάτο του ωκεανού.

Μία περίεργη

Η ανησυχία ωστόσο της επιστημονικής κοινότητας για την αύξηση των πλαστικών και των σκουπιδιών στις θάλασσες είναι ραγδαία με τις συνέπειες ολέθριες. Περίπου 300 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού παράγονται ετησίως και πάνω από 8 εκατομμύρια πετιούνται στους ωκεανούς μας κάθε χρόνο, σύμφωνα με την περιβαλλοντική ομάδα Plastic Oceans.

Ο συντονιστής θαλάσσιων προγραμμάτων στο Συμβούλιο Διατήρησης του Νιου Μπρούνσγουικ, Μάθιου Άμποτ, δήλωσε στο CBC News ότι η εικόνα είναι μία γλαφυρή απεικόνιση για το πόσο έχουν περάσει τα σκουπίδια στους ωκεανούς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/313230-Sok-Bretheke-astakos-me-tatoyaz-logotypo-gnostes-etairias-anapsyktikon-Eikona ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...