Σοκ: Βρήκαν νεκρή έφηβη έγκυο με τη μήτρα έξω

Σοκ: Βρήκαν νεκρή έφηβη έγκυο με τη μήτρα έξω

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 04/05/2016 – 21:04

Σοκ: Βρήκαν νεκρή έφηβη έγκυο με τη μήτρα έξω

Σοκ έχει προκαλέσει το ειδεχθέστατο έγκλημα που σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν βρέθηκε το άψυχο σώμα της 18χρονης Holli Jeffcoat, που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, με τη μήτρα έξω.

Την ιδια ώρα, ο 39χρονος James Holland είχε κατηγορηθεί για τον κατ’ επανάληψη βιασμό της θετής του κόρης επί 10 χρόνια. Η μητέρα της 18χρονης και σύζυγός του Debi κατηγορείται πως τον βοηθούσε να την κακοποιεί και να το καλύπτει.

Η 18χρονη Holli Jeffcoat αποκάλυψε στις αρχές του σχολείου της στο Lubbock County, στο Τέξας, ότι ήταν έγκυος στο μωρό του πατριού της. “Δεν ήθελε να πάει σπίτι με τον πατέρα της επειδή δεν ήθελε να κάνει σεξ” είπε ένας αξιωματούχος.

Η Debi Holland θεωρείται ύποπτη πως απέτρεψε τις ιατρικές εξετάσεις που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν πως η κόρη της είχε βιαστεί. Αρνήθηκε ωστόσο ότι γνώριζε τι συνέβαινε. Υποψίες περί σεξουαλικής κακοποίησης εκφράστηκαν για πρώτη φορά μετά από ένα τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί η Holli το 2008.

Από το δείγμα αίματός της είχε προκύψει πως είχε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια παρά το γεγονός ότι ήταν μόνο 8 ετών. Η Holli όταν πέθανε ήταν διανοητικά 6 ή 7 ετών, με τους ερευνητές να σημειώνουν πως δεν θα μπορούσε να έχει συναινέσει σε σεξουαλικές πράξεις.

 

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...