Σοκ: Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 16χρονο γιατί δεν προσήλθε στην προσευχή

Σοκ: Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 16χρονο γιατί δεν προσήλθε στην προσευχή

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 08/03/2016 – 14:19

 Ισλαμικό Κράτος

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η ιστορία ενός 16χρονου, που αποκεφαλίστηκε από τζιχαντιστή επειδή δεν προσήλθε στην προσευχή.

Ο 16χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από τη μυστική υπηρεσία του Ισλαμικού Κράτους μετά τον εντοπισμό του σε συγγενικό του σπίτι, κοντά στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Το 16χρονο αγόρι αποκεφαλίστηκε από την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους γιατί δεν προσήλθε στην προσευχή της Παρασκευής, στην πόλη Γιαραμπουλούς, κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, όπως αναφέρει το Κουρδικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακόμα, σύμφωνα με ακτιβιστές, τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως δια αποκεφαλισμού τον 16χρονο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πώς το νεαρό αγόρι οδηγήθηκε σε μια πλατεία και εκτελέστηκε μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος, ώστε οι τζιχαντιστές να στείλουν μήνυμα σε όλους να μην παραλείπουν να πηγαίνουν στο τζαμί.

Η «δίκη» του 16χρονου με την κατηγορία της αποστασίας κράτησε, σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, μόνο λίγα λεπτά πριν να εκτελεστεί η εσχάτη των ποινών.

«Πριν τον αποκεφαλισμό ένας τζιχαντιστής διάβασε μια διαταγή από το “δικαστήριο” της σαρίας του Ισλαμικού Κράτους που έλεγε ότι όποιος χάνει την προσευχή θα υποστεί ανάλογη τιμωρία», συμπλήρωσε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...