Σοκ: Καρχαρίας «καρφώθηκε» στο στομάχι ψαρά και δεν έφευγε με τίποτα (Εικόνα)

Σοκ: Καρχαρίας «καρφώθηκε» στο στομάχι ψαρά και δεν έφευγε με τίποτα (Εικόνα)

Ούτε σενάριο σε ταινία τρόμου δεν έχει γίνει αυτό που έπαθε ο Έρβιν Μακκάρτι, ο οποίος βούτηξε για να βγάλει αστακούς και κατέληξε να έχει τα σαγόνια ενός καρχαρία κολλημένα στην κοιλιά του.

Συγκεκριμένα, ο άντρας βούτηξε στην θάλασσα και μετά από λίγο ανέβηκε πάνω στο σκάφος έχοντας κολλημένο στην κοιλιά του ένα καρχαρία μικρού μεγέθους, ο οποίος ήταν γαντζωμένος με τα δόντια του πάνω του.

Στο απίστευτο βίντεο φαίνεται πόσο πολύ πονάει ο κ. Μακκάρτι και πόσο το «λυσσασμένο» ζώο δεν λέει να φύγει από πάνω του,  την στιγμή που οι φίλοι προσπαθούν να κόψουν το κεφάλι του μικρού καρχαρία, ώστε να τον ξεκολλήσουν από πάνω του.

«Ένιωσα τον καρχαρία να με δαγκώνει τόσο δυνατά που μου κόπηκε η ανάσα. Γι’ αυτό βγήκα να πάρω οξυγόνο αλλά όλη αυτή την ώρα ένιωθα τον καρχαρία να προσπαθεί να μου σκίσει την κοιλιά. Πίστευα ότι θα πνιγόμουν. Τελικά κολύμπησα χωρίς να χρησιμοποιήσω τα χέρια μου για να φτάσω στο σκάφος» περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία του ο Μακκάρτι.

Τελικά παρά τα ουρλιαχτά και τον πόνο, ο Μακκάρτι είναι καλά στην υγεία του και μπορεί πλέον να διηγείται τη θαλάσσια περιπέτειά του.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303075-Sok-Karcharias-karphotheke-sto-stomachi-psara-kai-den-epheyge-me-tipota-Eikona ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...