Σοκ: Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κρατήθηκε και είπε την κόρη του «κωλ…α!» (Φωτογραφίες)

Η αλήθεια είναι πως η προεκλογική μάχη για την Προεδρία των ΗΠΑ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με την αντιπαράθεση να περιστρέφεται γύρω από μη πολιτικά θέματα.

Λίγες ώρες πριν το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ στις ΗΠΑ, το δίκτυο CNN αποκαλύπτει διαλόγους του Ντόναλντ Τραμπ με ραδιοφωνικό παραγωγό του αμερικανικού δικτύου που δείχνουν ότι ο Αμερικανός Μίδας επέτρεψε σεξιστικά σχόλια ακόμη και σε βάρος της αγαπημένης του κόρης, Ιβάνκα. 

Το περιεχόμενο των διαλόγων από παλαιότερες συνεντεύξεις του «on air» σοκάρουν αφού δεν δίστασε αν παραδεχτεί ότι η κόρη του είναι κωλ…α, ότι έχει κάνει σεξ με γυναίκα που είχε έμμηνο ρύση και ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να «χτυπήσει» 28χρονα αφού στα 35 οι άντρες πρέπει να αφήνουν τις γυναίκες τους για μικρότερες. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή του με τον αθυρόστομο ραδιοφωνικό παραγωγό που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ, Χάουαρντ Στερν, η συζήτηση είχε επικεντρωθεί στην εξωτερική εμφάνιση της κόρης του, στο σεξ με τις γυναίκες όταν έχουν έμμηνο ρύση και στις σχέσεις με γυναίκες μετά την ηλικία των 35.

Όπως επισημαίνει το CNN, o Tραμπ είχε λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές του Στερν για δεκαετίες και τώρα όμως αποκαλύπτεται ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε επιτρέψει άκομψα σχόλια σεξιστικού περιεχομένου ακόμη και σε βάρος της κόρης του. Ο Τραμπ είχε σχολιάσει με τον Στερν ουκ ολίγες φορές το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης της Ιβάνκα, ακόμη και το μέγεθος του στήθους της. 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...