Σοκ: Πάνω από 400 μαχητές του ISIS έτοιμοι να επιτεθούν στην Ευρώπη!

Σοκ: Πάνω από 400 μαχητές του ISIS έτοιμοι να επιτεθούν στην Ευρώπη!

Κατηγορία

n.anastasiou
Πέμπτη 24/03/2016 – 09:41

ΙΣΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ASSOCIATED PRESS                                                                                  

Περισσότερους από 400 «μαχητές» του, προκειμένου να επιτεθούν στην Ευρώπη, σε «φονικά κύματα», έχει εκπαιδεύσει τo Ισλαμικό Κράτος.

Τις παραπάνω τρομακτικές πληροφορίες μετέδωσε το βράδυ της Τρίτης το Associated Press επικαλούμενο αξιωματούχους οι οποίοι αποκάλυψαν ότι η ακραία ισλαμιστική οργάνωση έχει ημιαυτόνομους πυρήνες που εξαπλώνονται σε όλη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η προειδοποίηση για τη δράση των τζιχαντιστών έρχεται από πολλούς Ευρωπαίους αλλά και Ιρακινούς αξιωματούχους μυστικών υπηρεσιών και έναν Γάλλο, ο οποίος ερευνά τα δίκτυα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι 400 τζιχαντιστές έχουν λάβει εντολές από την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης, να βρουν την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο σημείο για να επιτεθούν, ενώ έχουν όλοι μάθει μια συγκεκριμένη μέθοδο με την οποία σχεδιάζουν να «χτυπήσουν».

Οι ανησυχητικές αυτές αναφορές έρχονται την ώρα που το Βέλγιο θρηνεί τους νεκρούς από τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και ενώ οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία που αφορούσε ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποιώντας ότι «τρομοκρατικές οργανώσεις εξακολουθούν να σχεδιάζουν επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος»!

Μάλιστα, τα θύματα στις Βρυξέλλες θα μπορούσαν να ήταν πολύ περισσότερα καθώς όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ο Βέλγος εισαγγελέας, ο μεγαλύτερος εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν δημιουργήσει οι δράστες, δεν εξερράγη. Τον συγκεκριμένο μηχανισμό μετέφερε ο Ναζίμ Λαχράουι, ενώ σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, τα εκρηκτικά περιείχαν νιτρικό αμμώνιο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...