Σοκ: Πέρασε το φίλο του για θήραμα και τον πυροβόλησε!

Δευτέρα 27/06/2016 – 16:49ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ                                                                                                Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η ιδέα τριών φίλων από τη Λάρισα να πάνε για κυνήγι, αφού ο ένας από αυτούς κατέληξε στο νοσοκομείο τραυματισμένος από τα πυρά του άλλου.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι άνδρες 43, 40 και 46 ετών, με κυνηγετικά όπλα που είχαν εφοδιαστεί από γνωστούς τους, πήγαν σε αγροτική περιοχή της Λάρισας προκειμένου να κυνηγήσουν παράνομα.
Όμως ο 40χρονος πυροβόλησε τον 46χρονο θεωρώντας ότι είναι θήραμα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει –ευτυχώς – ελαφρά.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου καθώς στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.
Αστυνομικοί του Α.Τ Ραψάνης συνέλαβαν τους τρεις κυνηγούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και των παραβάσεων των νόμων περί θήρας και περί όπλων.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα, δύο θήκες φυσιγγίων, πενήντα φυσίγγια, ένας μεταλλικός τρίποδας και δύο φακοί.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...