Σοκ και φρίκη: Ήθελε να «πληρώσουν» οι πέντε βιαστές της και την ξαναβίασαν ως «τιμωρία»

Δευτέρα 18/07/2016 – 20:24

Μπορεί τα αποτρόπαια σεξουαλικά εγκλήματα στην Ινδία να έχουν πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Τιςς περισσότερες φορές θύμα καθίσταται κάποια νεαρή κοπέλα, η οποία όχι μόνο πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αλλά συχνά «τιμωρείται» και από τους δικούς της επειδή θεωρείται ότι «προκάλεσε» την εγκληματική συμπεριφορά εις βάρος της.

Μία τέτοια ιστορία ήρθε και σήμερα στο φως της δημοσιότητας και αφορά μια νεαρή κοπέλα η οποία ανήκει στην κατώτερη κάστα της Ινδίας, τους λεγόμενους «ντάλιτ» ή «ανέγγιχτους».

Το κορίτσι, το οποίο είναι ακόμα μαθήτρια, είχε βιαστεί από πέντε Ινδούς άνδρες ανώτερης κοινωνικής τάξης το 2013 και είχε βρει το θάρρος να υποβάλει μήνυση εναντίον τους.

Όμως, το δικαστικό σύστημα της χώρας της είχε επιτρέψει στους βιαστές να παραμείνουν ελεύθεροι και να παρενοχλούν κατ’ εξακολούθηση την κοπέλα και τους δικούς της, πιέζοντάς τη να αποσύρει τη μήνυση και να δεχτεί την οικονομική αποζημίωση που της προσέφεραν.

Η κοπέλα, η οποία ήταν ανένδοτη και ήθελε να πληρώσουν οι δράστες, αναγκάστηκε να μετακομίσει με την οικογένειά της για να αποφύγει τους διώκτες της, ωστόσο εκείνοι δεν αποθαρρύνθηκαν. Την αναζήτησαν, την εντόπισαν και την βίασαν ξανά και οι πέντε, ως «τιμωρία» για την επιμονή της να ζητά δικαίωση.

«Μόλις τους είδα, τρομοκρατήθηκα. Με έσπρωξαν με τη βία μέσα σε ένα αμάξι. Ήταν οι ίδιοι άνδρες που με είχαν βιάσει παλαιότερα», είπε αργότερα το θύμα στην κατάθεσή της στην αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η άτυχη κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ οι βιαστές της, μόλις τελείωσαν με την «τιμωρία» της, την πέταξαν αναίσθητη στην άκρη του δρόμου, όπου την βρήκε ένας περαστικός και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...