Σοκ σε δημοτικό της Γλυφάδας: Αγοράκι έπεσε στο κενό

Σοκ σε δημοτικό της Γλυφάδας: Αγοράκι έπεσε στο κενό

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Γλυφάδας για τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι σε Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, με ένα αγοράκι να πηδά στο κενό και να τραυματίζεται.
Το επτάχρονο αγοράκι έπεσε από ύψος 4 περίπου μέτρων στο 12ο  Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Eκεί υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
 

Κλειδώθηκε μέσα

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Παιδείας, η δασκάλα του σχολείου με τη λήξη των μαθημάτων κλείδωσε όλες τις αίθουσες και αποχώρησε μετά τους μαθητές.
Για άγνωστους λόγους ο 7χρονος ήταν μέσα σε μια από τις αίθουσες  και δεν έγινε αντιληπτός από τη δασκάλα.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές από ΕΛ.ΑΣ, 0 7χρονος έχει διάσπαση προσοχής και γι αυτό ίσως δεν πρόσεξε ότι το σχολείο του αδειάζει.

Η δασκάλα δεν το είδε που βρισκόταν μέσα σε κάποια αίθουσα, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα. Αποτέλεσμα ήταν να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω.

Στη συνέχεια και στην προσπάθειά του να βγει από την αίθουσα, ανέβηκε σε ένα θρανίο και από εκεί προσπάθησε να βγει από το παράθυρο με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Από την μεριά τους οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου κάνουν λόγο για αμέλεια και όχι από ατύχημα, και τονίζουν ότι θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301179-Sok-se-demotiko-tes-Glyphadas-Agoraki-epese-sto-keno ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...