Σοκ στη Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού: Νεκρός στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» υπάλληλος του Πάρκου

Σοκ στη Ντίσνεϋλαντ του Παρισιού: Νεκρός στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» υπάλληλος του Πάρκου

Κατηγορία

n.anastasiou
Δευτέρα 04/04/2016 – 14:18

ντισνευλαντ

Νεκρός βρέθηκε ένας υπάλληλος της Ντίσνεϋλαντ μέσα στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» του ψυχαγωγικού πάρκου. Ο 45χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως μηχανικός στο πάρκο για 14 χρόνια, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου μέσα στο σπίτι, το οποίο φημίζεται για τα τρομακτικά εκθέματα του.

Η Αστυνομία φαίνεται να πιστεύει πως ο άτυχος άντρας έπαθε ηλεκτροπληξία, ενώ εργαζόταν πάνω στο φωτισμό του «Στοιχειωμένου Σπιτιού». Παρ’ όλα αυτά, οι Αρχές περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα, που ανέλαβε την υπόθεση, δήλωσε πως η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, ενώ συμπλήρωσε πως η αστυνομία και ειδικοί ηλεκτρολόγοι βοηθούν με την έρευνα.

Από την πλευρά του ψυχαγωγικού πάρκου της Ντίσνεϋλαντ, ένας εκπρόσωπος σχολίασε πως είναι όλοι βαθύτατα λυπημένοι, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του άτυχου άντρα.Το «Στοιχειωμένο Σπίτι» είναι κλειστό προς τους επισκέπτες μέχρι την Τετάρτη, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

Το πάρκο της Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι υπολογίζεται πως συγκέντρωσε περισσότερους από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014, ενώ στο παρελθόν δεν έλειψαν διάφορα ατυχήματα. Tο 2013 ένα αγόρι πέντε ετών νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πτώση του, ενώ το 2010 ένας 53χρονος παγιδεύτηκε κάτω από ένα σκάφος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...