Σοκ στον χώρο της μόδας με τον θάνατο 14χρονου μοντέλου στη Σανγκάη (Εικόνες)

Σοκ στον χώρο της μόδας με τον θάνατο 14χρονου μοντέλου στη Σανγκάη (Εικόνες)

14χρονο μοντέλο

Η αιτία θανάτου της 14χρονης Ρωσίδας ήταν η μηνιγγίτιδα η οποία πυροδοτήθηκε από υπερκόπωση!

Ένα μοντέλο από τη Ρωσία, ηλικίας μόλις 14 ετών, πέθανε στην Κίνα κατά τη διάρκεια ενός fashion show με διάρκεια… 13 ωρών!

Η Vlada Dzyuba ετοιμαζόταν να περπατήσει για μία ακόμα φορά στην πασαρέλα σε επίδειξη μόδας στην κινεζική πρωτεύουσα όταν κατέρρευσε στο πάτωμα. Ολοι έτρεξαν πάνω της και προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, αλλά το νεαρό κορίτσι δεν επανερχόταν… Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Το κορίτσι είχε πέσει σε κώμα και παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση για δύο ημέρες, οπότε και δυστυχώς κατέληξε…

Η αιτία θανάτου της 14χρονης ήταν η μηνιγγίτιδα η οποία πυροδοτήθηκε από υπερκόπωση.

«Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε πως είναι πολύ κουρασμένη. Ήθελε να κοιμηθεί. Πρέπει να ξεκινούσε η ασθένειά της, άρχισε να έχει και πυρετό. Ούτε εγώ μπορούσα να κοιμηθώ με αυτά που μου έλεγε και της έλεγα να πάει στο νοσοκομείο», είπε στα MME η μητέρα της η οποία είχε στείλει την κόρη της τρεις μήνες στην Κίνα να δουλέψει ως μοντέλο. ήταν στη Ρωσία και δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στη Σανγκάη ώστε να δει την κόρη της ζωντανή.

Η Vlada είχε προσληφθεί από πρακτορείο μοντέλων υπογράφοντας ένα συμβόλαιο ότι θα εργαζόταν τρεις ώρες την ημέρα, κάτι που δεν τηρήθηκε ποτέ. Τα χρήματα ήταν ελάχιστα κι η ιατρική ασφάλιση ανύπαρκτη. Δεν είναι η μόνη. Είναι σύνηθες στη Ρωσία ανήλικα κορίτσια να εργάζονται στο χώρο του modeling για κινεζικά πρακτορεία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

montelo-apo-ti-rwsia-etwn-14-pethane-se-13wro--soou-sti-sangkai

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/307352-Sok-ston-choro-tes-modas-me-ton-thanato-14chronoy-monteloy-ste-Sagkae-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...