Σοκ στο Άργος: 46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο αγοράκι (Βίντεο)

Σοκ στο Άργος: 46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο αγοράκι (Εικόνες και Βίντεο)

ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!                                                                                                            

Ούτε ο πιο νοσηρός νους δεν μπορεί να συλλάβει τον εφιάλτη που βίωσε ένα 5χρονο αγοράκι στο Άργος, στο παιδικό κορμί του οποίου ασελγούσε 46χρονος και μάλιστα με τη βοήθεια των ίδιων των γονέων του παιδιού.

Ο άνδρας με τα αρρωστημένα γούστα συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ύστερα από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού».  Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος είχε φωτογραφίες του μικρού αγοριού με άσεμνο περιεχόμενο στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, οι Ρουμάνοι γονείς του παιδιού ήταν εκείνοι που του επέτρεπαν να φωτογραφίζει το αγοράκι με αντάλλαγμα μερικά τρόφιμα και έτσι αμφότεροι συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή διέταξε την προφυλάκισή τους.

Ο 46χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, ασέλγεια και παιδική πορνογραφία, θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δήλωσε ομοφυλόφιλος, υποστήριξε ότι φιλοξενούσε την εξαμελή οικογένεια, τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, και… κοιμόταν μαζί με το ανήλικο αγόρι.

Ο αυτεπάγγελτα διορισμένος δικηγόρος του δράστη κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος ζήτησε  πραγματογνωμοσύνη για την ψυχική υγεία του κατηγορουμένου, καθώς διαπίστωσε πως έχει διαταραγμένη ψυχική ισορροπία.

Στις φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί και ο 29χρονος πα-τέρας ενώ και η 30χρονη μητέρα του παιδιού στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 5χρονος, μαζί με τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου και ευτυχώς δεν έχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα τέσσερα ανήλικα αδέλφια θα φιλοξενηθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...