Σοκ στο Αιγάλεω: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει ανήλικη

Σοκ στο Αιγάλεω: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει ανήλικη

Προσποιήθηκε ότι έχει χαθεί για να την προσεγγίσει

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές μετά από καταγγελία 17χρονης κοπέλας ότι ένας άνδρας επιχείρησε να τη βιάσει στην περιοχή του Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, ο άνδρας πλησίασε την κοπέλα και με την πρόφαση ότι έχει χαθεί της επιτέθηκε. Ο δράστης είναι 1.80, μελαχρινός, με μακρύ μούσι , φοράει κουκούλα και γυαλιά για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Έπιασε την αδελφή μου από τα μαλλιά. Της έσπασε τα γυαλιά, το σουτιέν. Της είπε “κοπελιά μήπως ξέρεις που είναι το Δημαρχείο;” και την έπιασε από το μαλλί», δήλωσει η αδελφή της 17χρονης κοπέλας, του τελευταίου θύματος που έπεσε στα αρρωστημένα χέρια του δράστη. Όπως υποστηρίζει έχει δεχθεί και η ίδια επίθεση ακριβώς στο ίδιο σημείο.

«Ήρθε από πίσω, κι εγώ τον χτύπησα κι έφυγα» λέει η αδελφή του θύματος.

Η τελευταία επίθεση έγινε εδώ στην Οδό Παπαφλέσσα στο Αιγάλεω στις 3 το μεσημέρι.
«Η κοπέλα μόλις πήγε στο κινητό να δει τη διεύθυνση, αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά κι άρχισε να την πιάνει. Προσπάθησε να της βγάλει το σουτιέν. Το έσκισε. Η κοπέλα τού έδωσε μια μπουνιά και κατάφερε να γλιτώσει. Έχει ξαναγίνει επίθεση εκεί στον δρόμο» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/325878-Sok-sto-Aigaleo-Andras-epicheirese-na-biasei-anelike ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...