Σοκ στο 88′ για τους Ισλανδούς! Πολύ κοντά σε πρόκριση η Ουγγαρία!

Η Ουγγαρία κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro, καθώς λυτρώθηκε στο 88’ με το τέρμα που πέτυχε εις βάρος της Ισλανδίας (1-1). Έτσι, έφθασε τους τέσσερις βαθμούς στον έκτο όμιλο και η αντίπαλος της στους δύο, ενώ είχε στα χέρια της τους τρεις. Ο Σέβαρσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά το γύρισμα του Νίκολιτς.

Το προβάδισμα είχε δώσει ο Σίγκουρντσον στο 42’ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε λίγο πριν ο Γκούναρσον από τον Κάνταρ ύστερα από την γκέλα του Κίραλι.

Μπήκε στο 69’ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκσον, ενώ ο Έιντουρ Γκούντιοσεν μπήκε στο 84’, πραγματοποιώντας την 86η εμφάνισή του με την εθνική του ομάδα και λίγο έλειψε να γίνει ήρωας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δεν αγωνίστηκε ο πρώην επιθετικός των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Κρίστιαν Νέμεθ.

Πηγή : sport-fm.gr

Ενδεκάδες :

Ισλανδία (Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούναρσον (66′ Χάλφρεντσον), Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον (69′ Φινμπόγκασον), Σίγκτορσον (84′ Γκούντγιονσεν).

Ουγγαρία (Στορκ): Κίραϊ, Λανγκ, Γκούζμιτς, Γιούχας (84′ Σάλαι), Κάντερ, Γκέρα, Κλάινχαϊσλερ, Νάγκι, Στίμπερ (67′ Νίκολιτς), Τζούτζακ, Πρίσκιν (67′ Μπέντε).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...