Σοκ! O Χολιγουντιανός αστέρας τα παρατάει όλα και γίνεται ιερέας!

tom

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση που θέλει τον σουπερ σταρ να εγκαταλείπει την δόξα της υποκριτικής και να αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στην θρησκευτική πίστη του.

Ο Τομ Κρουζ είναι ο διασημότερος ακόλουθος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας και έχει διαθέσει ακόμη και σημαντικό τμήμα της περιουσίας του για να ενισχύσει την εξάπλωση και επιρροή της.

Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι ο γάμος του με την Κέιτι Χολμς κατέρρευσε λόγω της υπερβολικής προσκόλλησής του στα αυστηρά πρότυπα της Σαϊεντολογίας. Σήμερα, εξακολουθεί να είναι αποξενωμένος με την μικρή Σούρι, την κόρη που απέκτησε με την Χολμς.

 

tommy

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του National Enquirer, ο Τομ τα παρατάει όλα και μυείται πλέον στον ρόλο του «ιερέα». Αφορμή για την απόφασή του να κουνήσει το μαντίλι στο Χόλιγουντ και στη σόουμπιζ είναι η μεταφορά της έδρας της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας στην Φλόριντα, δηλαδή αρκετά μακριά από την κατοικία του στο Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός πουλάει μέρος της περιουσίας του εκεί και ετοιμάζεται να μετακομίζει στην Φλόριντα ώστε να κάνει μαθήματα, με σκοπό την βελτίωση του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...