Σουμάχερ: Ο ιατρικός του φάκελος κλάπηκε στο ελικόπτερο που τον διακόμισε

Σουμάχερ: Ο ιατρικός του φάκελος κλάπηκε στο ελικόπτερο που τον διακόμισε
Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, η σύζυγός του, σε τουρνουά ιππασίας στο ράντσο της οικογένειας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη

Η ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων, που ανέλεβε τη μεταφορά του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, από την Γκρενόμπλ στη Λοζάνη, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών ως ύποπτη για την προσπάθεια πώλησης του ιατρικού φακέλου του πρώην πρωταθλητή της F1, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Dauphine Libere, η οποία έκανε την αποκάλυψη, η εταιρεία αυτή πήρε μέρος στην επιχείρηση μεταφοράς του αθλητή από το γαλλικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Λοζάνης.

Την αποκάλυψη της κλοπής των ιατρικών εγγράφων του πρώην πιλότου της F1 είχε κάνει τον περασμένο μήνα η εκπρόσωπός του καταγγέλλοντας πως τα έγγραφα αυτά διατίθεντο προς πώληση αντί 50.000 ευρώ σε γερμανικά, γαλλικά και αγγλικά ΜΜΕ.

Εν τω μεταξύ, την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε τουρνουά ιππασίας στο ράντσο της οικογένειας πραγματοποίησε η γυναίκα του πρώην πρωταθλητή. Η Κορίνα Σουμάχερ ειδικεύεται στην ιππασία Reining, η οποία περιλαμβάνει φιγούρες και στοιχεία από γουέστερν και παραπέμπει στην Άγρια Δύση. Μάλιστα είχε αναδειχθεί το 2010 πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Reining.

Όπως αποκάλυψαν επισκέπτες της εκδήλωσης, «η κυρία Σουμάχερ είχε για όλους έναν καλό λόγο και ακτινοβολούσε μία απίστευτη εγκαρδιότητα». Εντύπωση έκαναν επίσης τα πλατιά της χαμόγελα, που φανερώνουν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία της για την πορεία της υγείας του αγαπημένου της συζύγου.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...