Σούπερ το Βέλγιο κέρδισε με 3-0 την Ιρλανδία

romelu-lukaku-belgium-republic-of-ireland_3486417

Αυτή τη φορά το Βέλγιο ήταν η ομάδα που όλοι περιμέναμε να δούμε σ’αυτό το Euro, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο , δείχνοντας την ποιότητά του καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και φυσικά το σημαντικότερο οτι πέτυχε τρία γκόλ με πρωταγωνιστή τον Λουκάκου που σημείωσε δύο, το άλλο ο Βίτσελ και έτσι η ομάδα του Βίλμοτς προσφέροντας και θέαμα πήρε την πρώτη της νίκη σ’αυτό το Euro, και την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Σουηδία με στόχο ακόμα μια νίκη, σ’ένα παιχνίδι που το Βέλγιο θα βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Ιρλανδία δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Κουρτουά, έδειξε κακό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στη Σουηδία, ήταν υποδεέστερη απ’το Βέλγιο και φυσιολογικά ήρθε αυτή η ήττα. Δύσκολα τα πράγματα για τους Ιρλανδούς που την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο Ιταλία, κι αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση και να την κερδίσει.

000_C24UL-640x381

Ενδεκάδες :
Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς, 4-2-3-1): Κουρτουά, Μουνιέρ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ντεμπελέ (57’ Ναϊνγκολάν), Ντε Μπρούινε, Αζάρ, Καράσκο (64’ Μέρτενς), Λουκάκου (82 Μπεντέκε).

Ιρλανδία (Μάρτιν Ο΄Νιλ, 4-4-1-1): Ράντολφ, Κόουλμαν, Κλαρκ, Ο’Σι, Γουόρντ, Γουίλαν, ΜακΚάρθι (63’ ΜακΚλιν), Χέντρικ, Μπράντι, Χούλαχαν (71’ ΜακΓκίντι), Λονγκ (78΄Κιν).

Tα γκόλ : 48′ , 70′ Λουκάκου  ,  61′ Βίτσελ

Βαθμολογία Ε’ ομίλου :
1) ΙΤΑΛΙΑ  6  3-0
2) ΒΕΛΓΙΟ  3  3-2
3) ΣΟΥΗΔΙΑ  1   1-2
4) ΙΡΛΑΝΔΙΑ   1   1-4

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...