Στέλνει security στα σπίτια των παικτών ο Ολυμπιακός

Στέλνει security στα σπίτια των παικτών ο Ολυμπιακός

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα με κλοπές σε σπίτια ποδοσφαιριστών αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να πάρει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Δεν είναι μόνο οι Εμενίκε, Οτζίτζα Οφόε και Ελαμπντελαουί, που έπεσαν πρόσφατα θύματα διαρρηκτών, αυτό συνέβη και στον Καρσελά. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (14/11), ο Μαροκινός είχε πέσει θύμα ληστείας στις 30 Οκτωβρίου, την ώρα που βρισκόταν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Σε αυτό το διάστημα θύματα ληστείας έχουν πέσει με τον ίδιο τρόπο και οι Ντέμης Νικολαΐδης, Σέρχιο Αραούχο.

Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για μια σπείρα που δρα εις βάρος της συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων, αφού οι διαρρήξεις γίνονται με την ίδια μέθοδο. Και οι έξι που αφορούν ανθρώπους του ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα, έχουν γίνει από παραβιασμένα παράθυρα και σε ώρες που οι ένοικοι έλειπαν.

Οι Πειραιώτες θέλουν να αποφύγουν την ψυχολογική φθορά που προκαλούν τέτοια περιστατικά στους παίκτες της ομάδας και να τους βοηθήσουν να νιώθουν ασφαλείς. 

Οι “ερυθρόλευκοι” μέσω των υπηρεσιών εταιρείας security προσπαθούν να προσφέρουν έξτρα φύλαξη στα πέριξ της οικείας των παικτών που διαμένουν στην περίμετρο που συνηθίζει να “χτυπά” η σπείρα.

Κάπως έτσι αποφεύχθηκε και η διάρρηξη στο σπίτι του Σίλβιο Προτό, όταν λίγες ώρες μετά την ληστεία στην οικεία του Εμάνουελ Εμενίκε, επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο σε αυτή του Βέλγου αλλά η παρουσία δύο ανδρών security έτρεψε σε φυγή τους ληστές. Η έντονη δράση της σπείρας έχει θορυβήσει τους “ερυθρόλευκους”, που πέρα από τις ενέργειες που έχουν ήδη προχωρήσει, καθημερινά ψάχνουν τον τρόπο για την καλύτερη δυνατή φύλαξη στα σπίτια των παικτών.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/309768-Stelnei-security-sta-spitia-ton-paikton-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...