Στήριξη από τον Μ.Θεοδωράκη και πολλούς καλλιτέχνες στον Θ.Δρίτσα

Στήριξη από τον Μ.Θεοδωράκη και πολλούς καλλιτέχνες στον Θ.Δρίτσα
«Τεκμηριωμένα μηνύματα από παντού» ότι ο συνδυασμός του, το «Λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς, η Πόλη μας» διεκδικεί το δήμο με αξιώσεις δήλωσε ότι λαμβάνει από παντού ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα είναι στον β’ γύρο των εκλογών.

Όπως είπε ο κ. Δρίτσας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, στήριξη στο συνδυασμό του εκφράζουν προσωπικότητες από τον χώρο του Πολιτισμού όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Κιμούλης, η Αννα Κουρή, η Μάνια Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Πουλικάκος και ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος.

Το σποτ του συνδυασμού του έχει σκηνοθετήσει ο Θανάσης Ρεντζής. Σε αυτό παίζει ο Γιώργος Κιμούλης, την αφήγηση κάνει η Κάτια Γέρου και το μουσικό κομμάτι έγραψε ειδικά για το σποτ ο Θάνος Μικρούτσικος.

Ο κ. Δρίτσας επεσήμανε την αναφορά της προέδρου της Ανω Δούμας και στενής συνεργάτιδας του Βλαντιμίρ Πούτιν, Βαλεντίνα Μετβιένκο, για την «καλή συνεργασία» που είχε μαζί του (ο κ. Δρίτσας είναι αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Κοινοβουλίων Ελλάδας – Ρωσίας), γεγονός που όπως είπε τον γεμίζει αισιοδοξία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...